^Terug naar begin

Jacoba van Wassenaer

modFamiliewapen Van Wassenaer. Het Jacoba van Wassenaer Fonds is genoemd naar de oprichtster, Jacoba Cornelia barones van Wassenaer.

Stichting Jacoba van Wassenaer Fonds

Lwengo Kids Foundation, Uganda

De Lwengo Kids Foundation in Uganda van Pieter Streefkerk beoogt de allerarmste kinderen in Lwengo/Uganda de mogelijkheid te bieden naar school te gaan om zo een betere toekomst te kunnen opbouwen waarin ze kunnen voorzien in hun levensonderhoud. Tevens proberen zij te werken aan betere leefomstandigheden in Lwengo. In de komende jaren zullen zij naast het vinden van sponsors voor kinderen, zich meer en meer focussen op de leefomgeving. De foundation zal zich tevens inzetten voor het onderwijs voor specifiek meisjes, die ook hier al gauw een ondergeschikte rol hebben. Maar ook voor deugdelijk vervoer van en naar school voor de kinderen die ver weg wonen en de gehandicapte kinderen. Het JVWF ondersteunt de Lwengo Kids Foundation.

Impressie van de JVWF bijdrage aan Lwengo Kids:

"Zaterdag ben ik teruggekeerd van een trip naar Uganda. Uiteraard heb ik ook enkele bezoeken gebracht aan ons project in Lwengo.
Jullie donatie van eerder dit jaar wordt uitstekend gebruikt. De buitenkant van het schoolgebouw is inmiddels gerepareerd en geschilderd. Aan de binnenkant van de lokalen is men bezig. Ook het herstel van de vloeren wordt aangepakt. Was allemaal heel hard nodig."

Pieter Streefkerk

 

www.lwengokids.nl

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Copyright © 2013 Stichting Jacoba van Wassenaer Fonds |  Alle rechten voorbehouden | login